Tepsiben sült sajtos csirkecombok

2014.02.13 02:00

Hozzávalók:

  • 6 egész csirkecomb (kettévágva),
  • 10 dkg füstölt szalonna, vagy szeletelt bacon szalonna
  • 2 db zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 kg burgonya
  • 15 dkg trappista sajt
  • só, bors, pirospaprika

Fűszereket egy tálban összekeverjük, a húsokat ezzel bedörzsöljük, egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

A szalonnát a tepsibe tesszük, a karikára vágott burgonyát ráhelyezzük, megsózzuk, majd a karikára vágott paradicsomot és paprikát rárakjuk. Az így elkészített alapra ráhelyezzük a csirkecombokat, majd 1 órát fólia alatt sütjük. (Egyszer - kétszer megfordítjuk) Az utolsó 15 percben a reszelt sajtot rászórjuk, és fólia nélkül pirítjuk.

Vissza