Tejfölös sajtos zöldségek

2014.01.09 01:36

Hozzávalók:

  • 1 kisebb brokkoli
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db burgonya
  • 1 póréhagyma
  • 30 dkg kelbimbó
  • 4 dl tejföl
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 tojás
  • petrezselyemzöld
  • só, bors, ételízesítő

 

A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, és bedobjuk forrásban lévő, sóval, ételízesítővel ízesített vízbe. A zöldségeket ne főzzük szét, amikor megpuhultak, szedjük ki. A zöldségeket tűzálló tálba helyezzük. Közben a tejfölt összekeverjük, a tojással, a reszelt sajttal, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel. A tejfölös keveréket a zöldségekre öntjük és forró sütőben megsütjük.

 

Vissza