Tejfölös sajtos zöldségek
2014.01.09 01:36Hozzávalók:
- 1 kisebb brokkoli
- 2 db sárgarépa
- 2 db burgonya
- 1 póréhagyma
- 30 dkg kelbimbó
- 4 dl tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 tojás
- petrezselyemzöld
- só, bors, ételízesítő
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, és bedobjuk forrásban lévő, sóval, ételízesítővel ízesített vízbe. A zöldségeket ne főzzük szét, amikor megpuhultak, szedjük ki. A zöldségeket tűzálló tálba helyezzük. Közben a tejfölt összekeverjük, a tojással, a reszelt sajttal, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel. A tejfölös keveréket a zöldségekre öntjük és forró sütőben megsütjük.
———
Vissza