Tarhonyás hús

2014.03.29 04:33

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéslapocka
  • 50 dkg tarhonya
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 1-1 paprika és paradicsom
  • pirospaprika
  • olaj
  • 50 dkg csalamádé

Pörköltet készítünk.

A húst kisebb kockákra vágjuk, és apró kockákra vágjuk a hagymát is. A hagymát olajon megdinszteljük, majd rárakjuk a húst, kevergetve megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, felengedjük vízzel, fűszerezzük, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát és puhára főzzük. Közben elkészítjük a tarhonyát. Pici olajon a tarhonyát megpirítjuk, felengedjük vízzel, sózzuk és puhára főzzük. Amikor a hús is, és a tarhonya is kész, összeforgatjuk és csalamádéval tálaljuk.

 

Dinner for home, több mint élelmiszer házhozszállítás!

Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode