Tabulé
2014.03.22 05:47Hozzávalók:
- 1 csésze bulgur
- 1 kígyóubork
- 20 dkg koktélparadicsom
- 1 cs újhagyma
- 2 cs petrezselyem
- 1 citrom
- 3-4 ek olivaolaj
- só, bors
A bulgurt egy tálba tesszük, és leöntjük 2 csésze forró vízzel, (a forró vizet ételízesítővel fűszerezhetjük) lefedjük és állni hagyjuk. Közben az uborkát, a paradicsomokat, az újhagymát apró kockákra vágjuk, majd a petrezselymet is felaprítjuk. Egy tálkában keverjük össze a citrom kifacsart levét, az olivaolajat, sót, borsot. A bulgurt összeforgatjuk a zöldségekkel, az öntettel, és az apróra vágott petrezselyemmel és egy fél órára fűtőbe tesszük.
Dinner for home, több mint élelmiszer házhozszállítás!
———
Vissza