Tabulé

2014.03.22 05:47

Hozzávalók:

  • 1 csésze bulgur
  • 1 kígyóubork
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 1 cs újhagyma
  • 2 cs petrezselyem
  • 1 citrom
  • 3-4 ek olivaolaj
  • só, bors

A bulgurt egy tálba tesszük, és leöntjük 2 csésze forró vízzel, (a forró vizet ételízesítővel fűszerezhetjük) lefedjük és állni hagyjuk. Közben az uborkát, a paradicsomokat, az újhagymát apró kockákra vágjuk, majd a petrezselymet is felaprítjuk. Egy tálkában keverjük össze a citrom kifacsart levét, az olivaolajat, sót, borsot. A bulgurt összeforgatjuk a zöldségekkel, az öntettel, és az apróra vágott petrezselyemmel és egy fél órára fűtőbe tesszük.

 

Dinner for home, több mint élelmiszer házhozszállítás!

Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode