Szűzérmék hagymaszósszal

2014.02.11 22:42

Hozzávalók:

  • 2 egész szűzpecsenyeKonyakos-hagymás szűzpecsenye
  • 3 szál újhagyma
  • 3 dl tejszín
  • 1 kg burgonya
  • só, bors, olaj
  • 1 kanál liszt
Elkészítés:
 
A szűzpecsenyét körülbelül egy centi széles szeletekre vágjuk, és az olívaolajon hirtelen megpirítjuk mindkét oldalát. Kivesszük a húsokat, és a serpenyőben megpirítjuk a felszeletelt újhagymát, hozzáöntünk egy kis vizet (esetleg fehérbort). A tejszínt elkeverjük egy kanál liszttel, és a hagymához öntjük és összeforraljuk. Visszarakjuk a hússzeleteket, megsózzuk, borsozzuk, és így pároljuk még 10 percig. Sült burgonyakarikát kínálunk mellé.
Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode