Sült csirekcomb
2014.01.17 01:42Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- szárnyas fűszerkeverék
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1 kg burgonya
A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, és beletesszük a combokat, amit szintén megkenünk olajjal. A nagyobb cikkekre vágott hagymát, és a fokhagymát a combok köré helyezzük, kevés vízzel felöntjük, és fóliával letakarjuk. Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit és kb. 180 – 200 ° C-os sütőben 30- 40 percig sütjük a húsokat. Ha megpuhultak a husik, levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
A burgonyából ízlés szerint burgonyapürét készítünk.
———
Vissza