Sült csirekcomb

2014.01.17 01:42

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • olaj
  • 1 kg burgonya

A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, és beletesszük a combokat, amit szintén megkenünk olajjal. A nagyobb cikkekre vágott hagymát, és a fokhagymát a combok köré helyezzük, kevés vízzel felöntjük, és fóliával letakarjuk. Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit és kb. 180 – 200 ° C-os sütőben 30- 40 percig sütjük a húsokat. Ha megpuhultak a husik, levesszük a fóliát és pirosra sütjük.

A burgonyából ízlés szerint burgonyapürét készítünk.

Vissza