Serpenyős lasagne

2013.12.15 21:59

Hozzávalók

  • 30 dkg darálthús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db piros kaliforniai vagy kápia paprika 
  • fél liter paradicsomlé
  • 1 teáskanál oregánó
  • 1/2 teáskanál csilipehely
  • 1 mozzarella
  • bazsalikom, petrezselyem
  • parmezán
  • só, bors, olivaolaj
  • 1 csomag farfalle 

Elkészítés

Egy serpenyőben a darált húst az olivaolajon megpirítunk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. A félig megpuhult húsra ezután jöhet a kockázott kápia, a bazsalikom, a petrezselyem és a többi fűszer, majd a paradicsomlé. A besűrűsödött, kész ragut ezután összekeverjük a kifőtt tészával, ráhelyezzük a felszeletelt mozzarellát, megszórjuk parmezánnal és 10 perc alatt készre sütjük az előmelegített sütőben. 

Rendeld meg csomagban a hozzávalókat! Tovább

Vissza