Serpenyős lasagne
2013.12.15 21:59Hozzávalók
- 30 dkg darálthús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db piros kaliforniai vagy kápia paprika
- fél liter paradicsomlé
- 1 teáskanál oregánó
- 1/2 teáskanál csilipehely
- 1 mozzarella
- bazsalikom, petrezselyem
- parmezán
- só, bors, olivaolaj
- 1 csomag farfalle
Elkészítés
Egy serpenyőben a darált húst az olivaolajon megpirítunk, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. A félig megpuhult húsra ezután jöhet a kockázott kápia, a bazsalikom, a petrezselyem és a többi fűszer, majd a paradicsomlé. A besűrűsödött, kész ragut ezután összekeverjük a kifőtt tészával, ráhelyezzük a felszeletelt mozzarellát, megszórjuk parmezánnal és 10 perc alatt készre sütjük az előmelegített sütőben.
Rendeld meg csomagban a hozzávalókat! Tovább
———
Vissza