Ricottás, paradicsomos, spenótos frittata

2014.02.12 23:10

Hozzávalók:

  • 6 tojás
  • 1 vöröshagyma
  • 30 dkg koktélparadicsomRicotta, tomato & spinach frittata
  • 10 dkg spenót
  • 10  dkg ricotta     
  • só, bors
  • olívaolaj
Elkészítés:
 
A hagymát az olajon megpirítjuk, karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a félbe vágott paradicsomokat kb. 1 percre. A tűzről levéve a spenótot dobjuk bele, hogy megfonnyadjon, és egy kivajazott tál aljába helyezzük. rámorzsoljuk egyenletesen a ricottát. Erre öntjük rá a felvert, fűszerezett tojásokat és 20 perc alatt előmelegített sütőben megsütjük. 
 
eredeti recept és fotó:
bbcgoogfood.com 
 
Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode