Masnitészta csirkemellel és pirított baconnel

2014.02.03 00:23

Hozzávalók:

  • 50 dkg masnitészta
  • 40 dkg csirkemell
  • 20 dkg bacon
  • 1 sárgarépa
  • 1 fehérhagyma
  • 20 dkg paradicsom
  • 2-3 szál zellerlevél
  • 1 cs petrezselyemzöld
  • olaj

Amíg a tészta megfő, kevés olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, répát, zellerlevelet, keverjük hozzá az apró kockára vágott csirkemellet, sózzuk meg, és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Végül adjuk hozzá a szintén apróra vágott paradicsomot is. A baconszeleteket serpenyőben süssük ropogósra. Tálalásnál a tésztát keverjük össze a csirkés raguval, szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel, és díszítsük a ropogós szalonnaszeletekkel.

 

Dinner for home, több mint élelmiszer házhozszállítás!

Vissza