Gombával töltött zsemle

2014.03.15 05:22

Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 2 tojás
  • 20 dkg sajt
  • 1 kispohár tejföl
  • 1 cs petrezselyemzöld
  • 6 zsemle
  • só, bors
  • olaj

A zsemléket félbevágjuk és kikaparjuk a belsejét. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és megsütjük. Sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. A tűzről levéve a gombához keverjük a reszelt sajtot és a tojásokat. A gombás krémmel megtöltött zsemléket tűzálló edénybe helyezzük, meglocsoljuk tejföllel és előmelegített sütőben megsütjük.

 

Dinner for home, több mint élelmiszer házhozszállítás!

Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode