Gombával töltött zsemle
2014.03.15 05:22Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 1 nagyobb vöröshagyma
- 2 tojás
- 20 dkg sajt
- 1 kispohár tejföl
- 1 cs petrezselyemzöld
- 6 zsemle
- só, bors
- olaj
A zsemléket félbevágjuk és kikaparjuk a belsejét. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és megsütjük. Sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. A tűzről levéve a gombához keverjük a reszelt sajtot és a tojásokat. A gombás krémmel megtöltött zsemléket tűzálló edénybe helyezzük, meglocsoljuk tejföllel és előmelegített sütőben megsütjük.
Dinner for home, több mint élelmiszer házhozszállítás!
———
Vissza