Gombás csirke

2014.01.04 18:12

Hozzávalók: 

  • 8 db csirke alsócomb
  • szárnyas fűszerkeverék
  • szárított oregáno
  • gomba (kb fél kg)
  • főzőhagyma (5 db)
  • kevés olaj
  • kb 1 dl bor

 

Egy sütőtálat kikentem kevés olajjal, beletettem a megfűszerezett csirkecombokat, rászórtam a megmosott egész gombát és a negyedelt hagymákat. Megszórtam szárított oregánoval, meglocsoltam borral, letakartam alufóliával és betettem az előmelegített sütőben, ahol 230 fokon süldögélt kb 1 órán át  Eltávolítottam a fóliát és addig sütöttem tovább, míg szép pirosak lettek a combok. A gomba és a sült hagyma volt a körete.

 

Forrás:

https://gabojsza.cafeblog.hu/2007/05/23/ronda-es-finom-gombas-csirke/

 

 

Vissza