Gombás csirke
2014.01.04 18:12Hozzávalók:
- 8 db csirke alsócomb
- szárnyas fűszerkeverék
- szárított oregáno
- gomba (kb fél kg)
- főzőhagyma (5 db)
- kevés olaj
- kb 1 dl bor
Egy sütőtálat kikentem kevés olajjal, beletettem a megfűszerezett csirkecombokat, rászórtam a megmosott egész gombát és a negyedelt hagymákat. Megszórtam szárított oregánoval, meglocsoltam borral, letakartam alufóliával és betettem az előmelegített sütőben, ahol 230 fokon süldögélt kb 1 órán át Eltávolítottam a fóliát és addig sütöttem tovább, míg szép pirosak lettek a combok. A gomba és a sült hagyma volt a körete.
Forrás:
https://gabojsza.cafeblog.hu/2007/05/23/ronda-es-finom-gombas-csirke/
———
Vissza