Eperkrémleves túrógombóccal

2014.02.11 14:32

Hozzávalók 2 főre:

  • 25 dkg eper
  • 2 dl joghurt                   Cold Strawberry Soup with Semolina Gnocchi
  • 1 dl tejföl
  • 2 kanál méz
  • 15 dkg túró
  • 1 tojás
  • 5 dkg búzadara
  • 1 ek cukor
Az epret a joghurttal és a tejföllel pürésítjük, mézzel ízesítjük és felöntjük kb. 5 dl vízzel, majd kihűtjük. 
A túrót a tojással és a darával összedolgozzuk, kicsi gombócokat formálunk és forró sós vízben kifőzzük. 
A levest tálalás előtt kicsivel kivesszük a hűtőből, tálkákba tesszük és rátesszük a gombócokat. 
 
Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode