Csirkemell tésztával és pirított paprikával

2014.01.08 17:43

Hozzávalók:

  • 2 csirkemellfilé
  • 25 dkg metélt tészta
  • 1-1 piros és zöld húsú paprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  •  petrezselyem
  • 2 ek vaj
  • só, bors, liszt
  • olaj

A csirkemelleket két vékony szeletre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük. Olajat forrósítunk egy serpenyőben és, és a lisztben megforgatott hússzeleteket megsütjük. A visszamaradt olajon megfuttajuk az összezúzott fokhagymát, majd a csíkokra vágott paprikákat is rátesszük és megpirítjuk. Közben megfőzzük a tésztát, majd leszűrjük. A vajat felforrósítjuk, és a petrezselymet rászórjuk, ezután rátesszük a tésztát, sóval, borssal ízesítjük, és jól összeforgatjuk. A húst a tésztára szedve tálaljuk.

Vissza