Csirkemell tésztával és pirított paprikával
2014.01.08 17:43Hozzávalók:
- 2 csirkemellfilé
- 25 dkg metélt tészta
- 1-1 piros és zöld húsú paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- petrezselyem
- 2 ek vaj
- só, bors, liszt
- olaj
A csirkemelleket két vékony szeletre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük. Olajat forrósítunk egy serpenyőben és, és a lisztben megforgatott hússzeleteket megsütjük. A visszamaradt olajon megfuttajuk az összezúzott fokhagymát, majd a csíkokra vágott paprikákat is rátesszük és megpirítjuk. Közben megfőzzük a tésztát, majd leszűrjük. A vajat felforrósítjuk, és a petrezselymet rászórjuk, ezután rátesszük a tésztát, sóval, borssal ízesítjük, és jól összeforgatjuk. A húst a tésztára szedve tálaljuk.
———
Vissza