Csirkemell falatok gombával és sajtszósszal

2014.02.15 02:30

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 50 dkg gomba
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 3-4 dl tej
  • só, bors
  • ételízesítő
  • liszt
  • olaj
  • 50 dkg rizs

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és felforrósított olajon megsütjük, persze megfűszerezzük a sóval, borssal, ételízesítővel ízlés szerint. A gombát felszeletelve a húshoz adjuk, amikor már megpuhult a hús és a gombát is puhára pároljuk. (Amikor már majdnem elfő a leve akkor jó.) A tejjel és a krémsajttal elkeverünk egy púpozott ek lisztet és a húshoz adjuk, pár percig forraljuk és már kész is. Párolt rizzsel kínáljuk.

Vissza
Készíts ingyenes honlapot Webnode