Cézár saláta
2014.02.27 22:38Hozzávalók:
- 1 jégsaláta
- 1 uborka
- 3 paradicsom
- 40 dkg csirkemell
- 2 dl tejszín
- 1 tojás
- mustár
- olaj
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors, oregánó
- pirított kenyérkockák
A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük és olívaolajon átsütjük, megpároljuk.
Közben a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet, a cikkekkre vágott paradicsomot, a csíkokra szelt uborkát.
Elosztjuk rajta a csirkehúst, és leöntjük a tejszínből, tojásból, mustárból készített, fokhagymával, oregánóval ízesített öntettel és pirított kenyérkockákkal megszórjuk. (tálalhatjuk a kenyérkockák helyett sajtos krutonokkal is)
Közben a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet, a cikkekkre vágott paradicsomot, a csíkokra szelt uborkát.
Elosztjuk rajta a csirkehúst, és leöntjük a tejszínből, tojásból, mustárból készített, fokhagymával, oregánóval ízesített öntettel és pirított kenyérkockákkal megszórjuk. (tálalhatjuk a kenyérkockák helyett sajtos krutonokkal is)
———
Vissza