Cézár saláta

2014.02.27 22:38

Hozzávalók:

  • 1 jégsaláta
  • 1 uborka
  • 3 paradicsom
  • 40 dkg csirkemell
  • 2 dl tejszín
  • 1 tojás
  • mustár
  • olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors, oregánó
  • pirított kenyérkockák
A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük és olívaolajon átsütjük, megpároljuk.
Közben a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet, a cikkekkre vágott paradicsomot, a csíkokra szelt uborkát.
Elosztjuk rajta a csirkehúst, és leöntjük a tejszínből, tojásból, mustárból készített, fokhagymával, oregánóval ízesített öntettel és pirított kenyérkockákkal megszórjuk. (tálalhatjuk a kenyérkockák helyett sajtos krutonokkal is)
 
Vissza