Burgonyás omlett medvehagymával
2014.03.18 22:54Hozzávalók:
50 dkg burgonya
1 vöröshagyma
1 csokor medvehagyma
8 tojás
2 ek. olaj
Elkészítés:
Egy serpenyőben 1 ek. olajon megpirítjuk az aprított hagymát és a kockákra vágott burgonyát, majd fedő alatt puhára pároljuk és papírtörlőre kiszedve leszárítjuk róla az olajat. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, és összevegítjük a hagymás burgonyával. A medvehagymát (vagy egyéb más zöld fűszernövényt) megtisztítjuk, felaprítjuk és a keverékhez adjuk.
A maradék 1 ek. olajat felhevítjük és beleöntjük a keveréket és lassan, lefedve megsütjük az egyik oldalát, majd a másikat is. ( Tipp: a megfordításhoz használjuk egy tányérat. )
———
Vissza